Прес-центр14 грудня 2018, 08:12

12 грудня в райдержадміністрації відбулось чергове засідання Комітету забезпечення доступності громадян з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

На засіданні були підведені підсумки виконання районного Плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю у 2018 році та обговорювалось необхідність вжиття заходів для безбар’єрного доступу до першого поверху та санвузлів закладів освіти і культури з урахуванням вимог чинного законодавства. 
З узагальненою інформацією щодо стану облаштування елементами доступності будівель установ та організацій району виступила в. о. начальника відділу містобудування та архітектури, головного архітектора району Світлана Світич. Вона доповіла про ситуацію в цілому по закладам охорони здоров’я, адміністративних будівлях органів влади та іншим об’єктам загального користування.
Із представниками відділу освіти та відділу культури були обговорені конкретні недоліки у забезпеченні безбар’єрного доступу до перших поверхів та санвузлів їх установ.