Прес-центр15 березня 2019, 11:03

13 березня відбулись навчання з відпрацювання тактичних дій на одній з виборчих дільниць міста

13 березня відбулись навчання з відпрацювання тактичних дій на одній з виборчих дільниць міста Кремінна, розташованої у районному будинку культури.

Навчання пройшли на виконання «Плану заходів до забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення передвиборчої компанії та виборів Президента України у 2019 році» та вказівки Головного управління ДСНС України у Луганській області. Метою заходу є забезпечення належного рівня протипожежного та техногенного захисту, а також налагодження взаємодії з місцевими правоохоронними органами та екстреними службами.

Перед початком виконання практичних дій фахівці Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області провели інструктаж з працівниками Кремінського районного будинку культури, де наголосили персоналу щодо необхідності утримання евакуаційних шляхів та виходів з будівлі у належному стані, нагадали присутнім правила користування первинними засобами пожежогасіння та внутрішнім протипожежним водопостачанням, перевірили їх наявність, комплектацію та працездатність.

За тактичним задумом навчань відпрацювання дій у приміщенні виборчої дільниці відбувалося у трьох напрямках: ліквідація умовної пожежі, рятування та надання медичної допомоги потерпілому, вилучення ймовірного вибухонебезпечного предмету та вилучення небезпечної хімічної речовини.

У навчанні прийняли участь особовий склад державної пожежно-рятувальної частини №21 м. Кремінна ГУ ДСНС України у Луганській області, Кремінського відділу поліції ГУ Національної поліції у Луганській області, представники РЕМ та швидкої медичної допомоги.