Прес-центр11 жовтня 2019, 15:10

14 жовтня – свято тих, хто любить Україну.

«Сьогодні Україна стоїть напередодні великих свят. Ми щиро вітаємо увесь непереборний, нездоланний, непереможний український народ, вітаємо усю Україну, вітаємо усіх присутніх в цій залі з святом Покрови Пресвятої Богородиці - покровительки українського козацтва - та з Днем захисника України!» - так розпочалось урочисте зібрання у Кремінському районному будинку культури.
На ньому були присутні керівники району і міста, учнівська молодь, учасники проведення АТО/ООС, військові, містяни.
Від імені командування ООС шановне зібрання привітав з Днем захисника України заступник начальника штабу ООС полковник Дмитро Бородавка.
До святкових привітань приєднались голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко, вихованці «Кадетського корпусу імені героїв «Молодої гвардії», кращі виконавці і колективи районного будинку культури.
Посадовці вручили Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради співробітникам об’єднаного військового комісаріату, Національної поліції, місцевої рятувальної частини.
Поглядом людей, що відійшли від нас у вічність, зі світлин поглянули креміняни, які загинули в ході проведення антитерористичної операції на Сході України. Їх світлу пам'ять, а також пам'ять всіх оборонців, які душу й тіло поклали за нашу свободу, вшанували хвилиною мовчання.
На завершення заходу керівники поклали квіти до Меморіалу Слави загиблим землякам в роки Другої світової війни та до пам’ятного знаку Героїв України.