Прес-центр16 cічня 2018, 16:01

16 січня в райдержадміністрації пройшла робоча нарада з представниками Рубіжанської об’єднаної податкової інспекції

16 січня за участі голови райдержадміністрації Наталі Чехути пройшла робоча нарада з представниками Рубіжанської об’єднаної податкової інспекції Головного управління ДФС у Луганській області, де обговорювались результати роботи підрозділу у 2017 році та шляхи підвищення бюджетних надходжень у поточному році. 
 Протягом минулого року Рубіжанською ОДПІ в межах повноважень забезпечено опрацювання 56796 звернень платників податків і адміністративних послуг. Проведено 33 семінари, в яких взяли участь 996 платників податків міст Рубіжне та Кремінна, 12 засідань «круглого столу» для представників малого бізнесу та 16 сеансів «гарячої» телефонної лінії з питань звернень громадян.
За підсумками наради прийнято рішення провести 24 січня п. р. засідання робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та органів місцевого самоврядування з розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів району, де б розглянути питання погашення заборгованості заробітної плати та сплати податків місцевими підприємствами.