Прес-центр18 жовтня 2018, 16:10

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

З метою обговорення спільного плану заходів у цьому напрямку, заступник голови РДА Лариса Махура зібрала за "круглим столом" представників різних структур, які проводять цілеспрямовану роботу у напрямку запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми ,експлуатації дитячої праці. 
Участь у заході взяла начальник УСЗН РДА Юлія Коротич, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Смага, директор районного центру зайнятості Ліна Перепелиця, представники служби у справах дітей, відділу освіти, Національної поліції та керівник громадської організації «Наша громада» Світлана Загоруй.
Під час зустрічі присутні обговорили шляхи співпраці та окреслили основні заходи. "Важливим завданням сьогодення є підвищення рівня поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привернення уваги до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, а також, попередження про наслідки нелегальної трудової міграції особливо в сільських територіальних громадах", - відзначила заступник голови.