Прес-центр19 квітня 2018, 16:04

19 квітня відбувся традиційний конкурс самоврядування «Крок до успіху».

Сьогодні районна дитяча громадська організація «Первоцвіт» зібрала кращі команди лідерів учнівського самоврядування району  на традиційний  конкурс самоврядування  «Крок до успіху».  

Цього року у конкурсі  взяли участь 7 шкільних об’єднань. До ІІ етапу конкурсу дійшли 6 команд - це «Країна  Схід» школи-гімназії,  «Темп» міської школи № 3,  «Співдружність»  з Красноріченська, «Територія здорових, вільних, талановитих» з Новокраснянки, «Дума»  з Бараниківки та  Паланка імені Богдана  Хмельницького  Кудряшівської школи.

Відповідно до умов  проведення районного конкурсу команди творчо презентували себе та свої учнівські організації - представили слайди та відео, що наочно ілюстрували діяльність шкільних органів учнівського самоврядування.  Боротьба за право бути кращою командою лідерів  була напруженою. Учні  майстерно зуміли передати власну життєву позицію та креативно представили діяльність шкільної  організації, наголосивши, що пріоритетними напрямками роботи залишаються навчальний, національно-патріотичний, соціальний та волонтерський. Не забули учні згадати про змістовне та корисне дозвілля: проведення акцій, корисних та цікавих справ, свят, конкурсів, заходів, що проходили в начальних закладах .

За результатами  конкурсної програми перемогла команда шкільної дитячої організації  «Країна Схід» Кремінської школи-гімназії, ІІ місце за командою шкільної дитячої організації «Співдружність» Красноріченської школи, а ІІІ місце  у команди шкільної дитячої організації «Дума» з Бараниківки.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!