Прес-центр29 вересня 2017, 14:09

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку.

Навряд чи цей день можна вважати святом у звичайному розумінні цього слова. Натомість, це спосіб в черговий раз сказати «дякуємо» людям, які свого часу сумлінно працювали у різних сферах, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку, в т. ч., мешкають у відповідних соціальних установах. 
Так, 29 жовтня, в переддень відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня вчителя голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, директор територіального центру по наданню соціальних послуг Тетяна Коткіна відвідали з подарунками та теплими словами Марію Степанівну Чуйкову, вчителя з 42-річним педагогічним стажем, та Наталію Григорівну Саначеву, яка переїхала з онуками до Кремінної з початком бойових дій, тікаючи від обстрілів. 
Перший заступник голови РДА Роман Мар’ясов, керівник районної організації ветеранів України Олександра Старикова цього дня відвідали Кремінський обласний будинок – інтернат для людей похилого віку і передали його мешканцям пироги. 
Побажання від гостей були, як і годиться, – здоров’я, оптимізму, а також людської уваги і тепла.