Прес-центр21 листопада 2017, 12:11

21 листопада пройшло засідання колегії райдержадміністрації.

В ході засідання розглянуто декілька важливих для району питань – виконання бюджету району за 9 місяців, підсумки підготовки до роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення у поточному опалювальному сезоні, виконання заходів Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в районі за 9 місяців поточного року, проведення медичних оглядів робітників окремих категорій, виконання комплексної програми з медобслуговування ветеранів війни, праці, УБД, учасників АТО і громадян похилого віку. Окрім цього, була заслухана інформація фонду соціального страхування щодо роботи за договорами цивільно-правового характеру – безпечна організація та виконання робіт підрядними організаціями.
Найбільшу увагу було приділено розгляду питання підготовки до роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення в новому опалювальному сезоні.
Так, було зазначено, що підприємством «Креміннакомунсервіс» підготовлені 94 будинки житлового фонду району, а саме: виконані роботи з технічного обслуговування димоходів та вентиляційних каналів. Працівниками комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго» проведено діагностику котлів, ремонт запірної арматури та насосів, замінено трубопроводи, опресовані теплові мережі тощо. У цілому, комунальні котельні та теплові мережі були підготовлені до експлуатації взимку стовідсотково.
Також певний перелік робіт у рамках підготовки до зимового періоду було виконано і Кремінським виробничим управлінням водопровідно-каналізаційним господарством.
Всі заклади освіти, культури та медичної сфери повністю підготовлені до роботи в новому опалювальному сезоні.
Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації Наталя Чехута підкреслила, що спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.
З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.