Прес-центр24 травня 2018, 08:05

22-23 травня на базі стадіону ЛОФЦ «Олімп» відбувся обласний фінальний етап змагань «Старти надій»

22-23 травня на базі стадіону  ЛОФЦ «Олімп» відбувся обласний фінальний етап змагань «Старти надій»,  в якому взяли участь учні 7 – х  класів закладів освіти Луганської області.

Цього року право участі у  фіналі обласних змагань  вибороли команди  Білокуракінського, Кремінського , Старобільського, Сватівського  та Новоайдарського районів і м. Рубіжне.

Привітали  юних спортсменів заступник начальника Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Гожедрянов. в.о. начальника, головний спеціаліст відділу освіти Кремінської райдержадміністрації  Людмила Горбачова та завідувач сектору молоді та спорту Олександр Кузьменко.  

Юні спортивні надії Луганської області зійшлись  у змаганнях з бігу, стрибків  у довжину з розбігу, метанні м’яча на дальність, естафеті 8х50 м.

За підсумками дводенних змагань у загальному заліку перемогла команда   Старобільського району, а, точніше, Старобільської гімназії. Друге та третє місця відповідно посіли команди  Кремінського та Станично-Луганського  районів.

У особистому заліку багатоборства  І  та ІІ місця серед юнаків вибороли  Влад Шаповал ( І місце  60 м, стрибок у довжину, ІІ місце з метання м’яча та бігу на 1000 м) та Данило Гурін ( ІІ місце зі стрибків у довжину, підйому тулуба в сід, ІІІ місце у метанні м’яча). 

Слід відзначити і кращих у видах: Аліса Сухорутченко виборола ІІ місце у змаганнях з бігу на 60 м та у стрибках у довжину, Дар’я Павлова стала бронзовим призером у метанні м’яча та з бігу на 60 м, Влада Кременчуцька третьою фінішувала на 800-метрівці, Данило Коротенко з третім часом фінішував на дистанції 1000 м та показав третій результату підйомі тулуба, Єгор Вашечко виборов ІІІ місце у стрибках у довжину, а Артем Назарько став чемпіоном з метання м’яча.

МОЛОДЦІ!!!

Ми щиро вітаємо команду Кремінської ЗОШ№2 у складі Владислава Шаповала, Данила Гуріна, Артема Назарька, Єгора Вашечка, Сергія Чернобая, Данила Коротенка, Влади Кременчуцької, Софії Мухи, Ганни Резнікової, Дар’ї Павлової, Каміли Величенко, Марії Масько, Аліси Сухорутченко, Катерини Кравцової, вчителя фізкультури Віктора Бобровського з успішним виступом на срібними нагородами обласних змагань.