Прес-центр23 травня 2018, 16:05

22 травня тестуванням з математики розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання знань випускників

22 травня тестуванням з математики розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання знань випускників, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. 
На ЗНО-2018 зареєстровано 120 випускників закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих відділу освіти Кремінської РДА. Зокрема, 6 випускників навчаються за екстернатною формою у Кремінській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. З їх числа 3 випускники - з тимчасово непідконтрольної Україні території (м. Луганськ, м. Ровеньки, м. Алчевськ). Як зазначають у відділі освіти, усі вони мають оформлений батьками дозвіл на перетин лінії розмежування з метою проходження ЗНО. 
За допомогою сервісу «Керівникам закладів освіти» сформовані списки-розподіл учасників ЗНО-2018 за предметами та пунктами проходження тестування. Усіма випускниками були роздруковані запрошення-перепустки.
Відповідно до наказу по відділу освіти Кремінської РДА № 106-ОД від 10 травня 2018 року, складений графік (додаток) підвезення учнів (учасників ЗНО) до пунктів проведення оцінювання та у зворотному напрямку. 
У всіх закладах загальної середньої освіти призначені відповідальні, які супроводжують випускників до пунктів проведення ЗНО та у зворотному напрямку.
Своєчасно оформлено спеціальний дозвіл на перевезення учасників ЗНО до визначених в області пунктів тестування. Крім того, проведено роботу по організації супроводу сформованих груп випускників медичними працівниками.