Прес-центр26 травня 2017, 14:05

26 травня у навчальних закладах Кремінського району пройшло Свято останнього дзвоника.

На сьогодні близько 3 – х тисяч дітей Кремінщини навчаються в 19 – ти навчальних закладах та 2 – х філіях опорної школи. У 2016-2017 навчальному році загальноосвітні заклади закінчують 267 випускників 9 – го класу та 154 випускники 11 – го класу. 
У цьому навчальному році значно поліпшена матеріально – технічна база багатьох навчальних закладів, зокрема, Кремінська ЗОШ № 1, яка працювала як опорна школа. 
На Свято останнього дзвоника зазвичай збираються не тільки педагогічні колективи та учні, а й приходить велика кількість гостів, серед яких – посадовці органів влади та місцевого самоврядування. Розділити радість від святкового дня до Кремінської ЗОШ № 2 завітала цього разу голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута. 
 За традицією, кращі учні, педагоги, колективи та заклади отримують цього дня заслужені відзнаки різного рівня. Так, голова райдержадміністрації передала директору ЗОШ №2 Миколі Новицькому примірник книги «Науковці та освітяни України», в якій вміщена інформація про навчальні заклади Кремінщини, а також медаль «За заслуги в галузі освіти і науки».