Прес-центр29 жовтня 2018, 14:10

26 жовтня пройшла профілактична нарада із неповнолітніми особами, які були притягнуті до кримінальної відповідальності.

У заході взяли участь начальник Кремінського районного відділу філії державної установи «Центр пробації», представники служби у справах дітей, сектору молоді та спорту райдержадміністрації та директор Кремінської ДЮСШ.
З кожним неповнолітнім проведено індивідуальні бесіди з метою правослухняної поведінки, а також недопущення скоєння повторних злочинів. 
Завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Кузьменко ознайомив неповнолітніх з переліком гуртків та секцій, які діють на території міста та району, а директор ДЮСШ Руслана Боярська привела позитивні приклади організованного дозвілля дітей та здорового способу життя. 
Захід пройшов на виконання заходів Комплексної програми профілактики та боротьби зі злочинністю у Кремінському районі на 2018-2021 роки. Метою програми є координація зусиль у забезпеченні зниження правопорушень з боку неповнолітніх, охорони їх життєдіяльності, підвищення ефективності профілактичного впливу на них, соціальної адаптації підлітків, що вчинили правопорушення, організованого дозвілля та зайнятості неповнолітніх.