Прес-центр31 жовтня 2018, 11:10

27 жовтня в селищі Красноріченск відбулись районні змагання, присвячені Дню працівників сільського господарства.

Змагання відбувались на спортивних майданчиках Красноріченської школи.
Доволі динамічно проходив турнір футболістів. На поле вийшло 6 команд із Красноріченська, Новомикільська, Бараниківки, Кудряшівки, а також збірної Голубівки та Булгаківки. Відмінну гру продемонстували футболісти збірної (капітан Олександр Бахмет), які в фіналі переграли кудряшівців з рахунком (1:0) і стали переможцями, завоювавши кубок ФСТ «Колос». Другу сходинку посіла команда Кудряшівки (капітан Олександр Крохмаль). Бронзова нагорода - у команди села Новомикільськ (капітан Олександр Єршов). 
Кращим гравцем став Олександр Крохмаль, кращим воротарем – Олександр Бахмет, а кращим бомбардиром – Олександр Туренко (с.Новомикільськ).
Не менш цікаві та напружені поединки проходили і в других видах спорту. Тут лідирували Красноріченські школярі. В змаганнях зі скакалкою перемогла Софія Сандул, на другому місці – Олексій Шевченко і на третьому – Ярослав Пістрий.
В стрибках в довжину з місця знову неперевершина була Софія, на другому місці Віктор Калінін, а третю сходинку поділили Олександр Гетьман та Катерина Шевченко.
В підтягуванні на перекладині серед дівчат найкращий показник знову у Софії Сандул, а серед юнаків – у Олексія Шевченко. Призові місця також посіли Олександра Бугайова, Катерина Шевченко, Андрій Севастьянов та Олександр Перевалов.
В стрибках в висоту серед дівчат перемогла Катерина Шевченко, а серед юнаків – Дмитро Кравцов.
В згинанні рук в упорі лежачи за 10 секунд призові місця просіли Артєм Білоіваненко, Софія Пістра, Олексій Шевченко, Олександр Горєвалов, Ярослав Пістрий, Андрій Севастьянов, Дмитро Кравцов.
Цікаві змагання проходили з массреслінгу, де переможцями виявились Софія Сандул, Софія Пістра та Катерина Шевченко.
В піднятті гирі вагою 16 кг переміг Олексій Шевченко з результатом 102 рази, на другому місці Володимир Федотенко, бронзові нагороди в Дмитра Кравцова.
В змаганнях з шашок серед дівчат перемогла Олександра Бугайова, другу сходинку посіла Софія Сандул і третю – Катерина Шевченко. Серед юнаків переможці розподілились наступним чином - Ярослав Пістрий, Віктор Калінін, Олександр Горєвалов.
Всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями районної організації ФСТ «Колос» та КРЦ «Спорт для всіх».
Велика вдячність судійскому колективу на чолі із Олександром Чередниченком, Сергієм Дроботом та Володимиром Бугайовим.