Прес-центр28 травня 2019, 16:05

28 травня відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Присутні обговорили питання покращення стану протипожежного водопостачання (наявність і стан пожежних гідрантів), попередження виникнення пожеж, надзвичайних подій у закладах літнього оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на полігонах, сміттєзвалищах твердих побутових відходів, в т. ч. несанкціонованих. 
Окрім цього, комісією було затверджено місця масового відпочинку населення на водних об’єктах району протягом купального сезону. 
Заступник голови комісії, начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ державної служби з надзвичайних ситуацій України у Луганській області Андрій Павлов доповів, що питання готовності до відкриття дитячих літніх оздоровчих закладів знаходиться на підвищеному контролі, перш за все, в обласному управлінні ДСНС. Всі зацікавлені в тому, щоб заклади працювали, оздоровлювали дітей, але відпочинок повинен бути безпечним і з дотриманням усіх правил протипожежної безпеки.