Прес-центр29 cічня 2019, 16:01

29 січня під керівництвом голови Кремінської РДА Наталі Чехути пройшла нарада щодо виконання рішень засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

29 січня  під керівництвом голови Кремінської РДА  Наталі Чехути пройшла нарада щодо  виконання рішень засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26.12.2018 р. «Про запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних  із  ускладненням погодних умов». Конкретно йшлось про ситуацію, яка склалася на дорогах Кремінського району протягом трьох останніх діб внаслідок негоди.

Участь у нараді  взяли заступник Кремінського міського голови, керівник філії «Кремінський райавтодор», заступник начальника Кремінського міськрайоного відділу ГУ ДСНС у Луганській області, начальник сектору реагування патрульної поліції Кремінського ВП, начальник Кремінського РЕМ, керівники відповідних структурних  підрозділів.

У ході наради Наталя Чехута констатувала, що прибирання снігу на міських дорогах та пішохідних доріжках є незадовільним. Вона нагадала, що раніше були визначені основні заходи, які повинні проводитись  відповідними службами району у таких  умовах. Мова йде про проведення щоденного моніторингу ситуації на дорогах району, своєчасне залучення необхідних сил та засобів, організацію взаємодії, залучення у необхідній кількості снігоочисної і посипної техніки, залучити необхідну кількість патрулів для регулювання дорожнього руху тощо.

За результатами проведеної наради керівникам підприємств, установ та організацій були надані відповідні доручення.