Прес-центр30 жовтня 2019, 14:10

29 жовтня в. о. голови райдержадміністрації Володимир Позняк провів нараду щодо стану реалізації інвестиційних проектів у районі за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у поточному році.

Як було зазначено, станом на 24 жовтня загальна сума касових видатків по проектам склала 19774,03 тис. грн. Рівень освоєння коштів становить 43 відсотки.
За результатами наради Володимир Позняк надав відповідні доручення вжити заходів для повного освоєння коштів до кінця поточного року.
Як повідомлялось раніше, в районі за рахунок коштів ДФРР реалізовуються наступні проекти - «Покращення медичного обслуговування Кремінської районної територіальної громади шляхом відновлення та розбудови інфраструктури з надання якісних і доступних медичних послуг» (освоєно коштів на загальну суму 10325,62 тис. грн.), «Будівництво каркасної спортивної зали для Кремінської ЗОШ № 2 l-lll ст. за адресою: Луганська область, м. Кремінна, вул. Титова,18» (освоєно 7263,69 тис. грн.), «Покращення умов надання первинної медичної допомоги мешканцям Кремінського району» (касові видатки склали 2184,7 тис. грн.).