Прес-центр27 вересня 2018, 15:09

30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

Зазвичай, цими днями бібліотечні працівники намагаються провести як можна більше комунікативних заходів. Вони спрямовані, з одного боку, на те, щоб показати користувачам нові можливості отримувати інформацію, з іншого, - це професійний обмін напрацюваннями та відзначення кращих працівників сфери. 
Цього року Всеукраїнський день бібліотек бібліотечна спільнота України святкує під гаслом Української бібліотечної асоціації «Бібліотек@: все тут, всі тут!», яке реально віддзеркалює можливості бібліотечного життя, де минуле говорить з майбутнім, народжуються нові ідеї, формується громадська думка, та є можливість дізнатися про все на світі! 
Саме під гаслом «Бібліотек@: все тут, всі тут!» 27 вересня було проведено семінар – нараду для працівників Кремінської РЦБС. На початку зібрання бібліотечних працівників привітала начальник відділу культури Кремінської райдержадміністрації Інна Боярська, яка вручила бібліотечним фахівцям подяки та грамоти Кремінської районної державної адміністрації і Кремінської районної ради, інші відзнаки. 
В ході семінару обговорювались питання реалізації Стратегії розвитку бібліотек України, питання актуалізації бібліотечних фондів, розвитку дитячого читання, роботи з поколінням Z та багато інших.