Прес-центр30 жовтня 2019, 15:10

30 жовтня пройшло засідання чергової сесії районної ради.

Близько п’ятдесяти питань, проекти рішень по яким були підготовлені структурними підрозділами райдержадміністрації або комунальними підприємствами, попередньо були розглянуті на постійних комісіях районної ради, а в ході пленарного засідання проголосовані депутатами.
Так, прийнято рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня» Кремінської районної ради Луганської області та затверджено його статут, затверджено положення про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників «Інклюзивно - ресурсного центру» Кремінської районної ради Луганської області.
Депутатами розглянуто хід виконання восьми районних програм, в т. ч. районної цільової соціальної програми «Освіта Кремінщини» на 2017-2020 роки, цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Кремінському районі на 2017-2020 роки тощо; прийнято декілька рішень стосовно роботи КП «Креміннатеплокомуненерго», в т. ч. внесені зміни до програми децентралізації системи теплопостачання, врегульовані майнові питання.
Нагадуємо, що детально ознайомитись з прийнятими рішеннями можна на сайті Кремінської районної ради http://rajrada-krem-lg.ucoz.ua/.
Також слід відзначити, що депутати прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради, КМУ, РНБО щодо продовження до 2025 року мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.