Прес-центр3 грудня 2019, 16:12

3 грудня у затишній залі обласної спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату відбувся захід - традиційно у гості до малечі приїхали волонтери Кремінської районної дитячої організації «Первоцвіт»

Щороку на початку грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.
Діти з особливими потребами – це не просто категорія дітей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.
3 грудня у затишній залі обласної спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату відбувся захід - традиційно у гості до малечі приїхали волонтери Кремінської районної дитячої організації «Первоцвіт», а це активісти з усіх шкіл Кремінної. Як годиться, волонтери прийшли з солодкими подарунками та підготували концертну програму.
Учні інтернату в свою чергу підготувалися до зустрічі і продемонстрували чудові таночки, якими до глибини душі розчулили присутніх.
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров’я. Робити це слід не тільки 3 грудня, а й протягом усього року. Бо вони дуже потребують нашої уваги і допомоги!