Прес-центр4 серпня 2020, 13:08

4 серпня голова райдержадміністрації представив нового керівника відділу освіти

4 серпня голова райдержадміністрації представив нового керівника відділу освіти.
На початку наради із керівниками загальноосвітніх та дитячих закладів з питань підготовки до нового навчального року голова Кремінської РДА Олег Клименчуков представив начальника відділу освіти.
Розпорядженням голови райдержадміністрації від 3 серпня 2020 року № 77к Людмила Петрусенко призначена з 4 серпня 2020 року на посаду начальника відділу освіти Кремінської РДА на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19.
Олег Клименчуков відзначив, що до закладів освіти завжди підвищена увага – як з боку суспільства, так і з боку різних структур і перевіряючих організацій. «Дуже актуальним для управлінської ланки освіти району є забезпечення протипожежної безпеки у приміщеннях шкіл і садочків. Наразі підготовлено проект відповідних заходів із необхідними фінансуванням для розгляду на сесії районної ради. З моменту призначення на посаду голови РДА я постійно відвідую заклади освіти, бачу проблеми, їх багаторічну «історію» виникнення і хотів би щоб відділ освіти в найкоротший термін сформував перелік першочергових ремонтних робіт по школах і садочках. Також хотілось би додати, що достатньо багато викликів перед гуманітарною сферою постане в умовах завершення процесу децентралізації, на які треба вчасно і ефективно реагувати. Але поки що завдання номер один – це завершення підготовки до нового начального року», - сказав голова РДА.
У вітальній промові Людмила Петрусенко сказала, що звикла працювати на результат, має безліч ідей, які хотіла б втілити спільно із командою, адже колективна праця завжди більш результативна.