Прес-центр7 жовтня 2019, 08:10

5 жовтня у Кремінній пройшов традиційний мотокрос

Змагання, які є візитівкою Кремінщини проходили дванадцятий раз. Зазвичай вони були присвячені пам'яті загиблих воїнів - інтернаціоналістів та загиблих в АТО, але другий рік поспіль захід присвячуються і пам’яті Олександра Кайдаша – колишнього керівника ГО "Віраж", натхненника і "рушійної сили" цього спортивного заходу. На початку урочистої частини присутні вшанували всіх хвилиною мовчання.
Цьогоріч змагались 65 спортсменів з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей, Києву і звичайно, Кремінної.
Кремінщину представляли Олексій Циган, Володимир Бубунистий, Гліб Єрісковський та, як завжди, гонщики із сім’ї Маркових. Цього року із сімейним номером «27» виступали наймолодший учасник змагань, чотирьохрічний Віктор та неодноразовий переможець у змаганнях, срібний призер чемпіонату України з мотоспорту у 2017 та 2018 роках Кирило.
По вболівати за кремінян прийшли в. о. голови райдержадміністрації Володимир Позняк, голова районної ради Володимир Прокопенко та міський голова Юрій Прокопенко.
Учасники як завжди змагались в 7 класах. За підсумками змагань переможцями стали Олексій Циган і Володимир Бубуністий у класі «екіпаж з коляскою» та Гліб Єрісковський у класі любителів. Кирило Марков фінішував цього разу другим серед гонщиків на мотоциклах з об’ємом двигуна 65 см. куб. А ось у наймолодшого учасника Віктора Маркова третє місце серед тих, хто змагався на мотоциклах з об’ємом 50 см. куб.
Щиро вітаємо земляків із успіхом та бажаємо нових перемог!
Організаторами змагань, як завжди, стали Кремінська районна державна адміністрація, Кремінська районна рада та за сприяння Кремінської міської ради, громадської організації «Віраж» і КРЦ «Спорт для всіх».