Прес-центр7 березня 2018, 09:03

6 березня у районній державній адміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Розпочали зі звітування - представники сектору молоді та спорту і відділ освіти райдержадміністрації представили звіти щодо виконаної роботи з питань національно – патріотичного виховання дітей і молоді за 2017 рік.
Після обговорення звіту присутні були ознайомлені з проектом районної цільової Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Кремінського району на 2018-2021 роки, який знаходиться на узгодженні комісій Кремінської районної ради та буде наданий на розгляд чергової сесії 15 березня 2018 року.
Далі в ході проведення засідання був представлений досвід Кремінської школи-гімназії Кремінської районної ради Луганської області у сфері національно-патріотичного виховання. Членами ради одностайно прийнято рішення відзначити цей заклад за звитяги у формуванні громадянина високої національно-патріотичної свідомості. 
Ще одним питанням порядку денного, стала демонстрація набутого досвіду під час Міжнародного семінару з організації проведення таборування допризовної молоді Варварівською та Кудряшівською загальноосвітніми школами стосовно проведення та організації Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). З цього питання було відзначено, що в поточному році районний етап «Джури» буде проводитись протягом трьох днів. На ці цілі планується виділення коштів із районного бюджету.