Прес-центр6 грудня 2019, 14:12

6 грудня на Кремінщині пройшов урочистий захід до Дня ЗСУ.

Відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани ворога.
«Країна, яка перестає цінувати своє військо, дбати про нього, наступає на такі собі граблі. У світовій історії таких прикладів – безліч. Таку ж помилку зробила і Україна до 2014 – го року», - відзначив у вітальному слові під час урочистого зібрання до Дня Збройних Сил України в. о. голови Кремінської райдержадміністрації Володимир Позняк.
На початку заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих за Україну: поіменно – Олександра Горобинського, Олексія Титаренка, Андрія Чуприну, Віктора Чорнобая, і тих, кого не знаємо, але вклоняємось доземно. В залі були присутні родичі загиблих хлопців, які хоч і не поруч фізично, але завжди з нами.
Голова районної ради Володимир Прокопенко назвав професією номер один військову службу. З нагоди Дня ЗСУ керівники району і міста вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради представникам групи цивільно – військового співробітництва ОТУ «Північ» та співробітникам Рубіжансько – Кремінського об’єднаного військового комісаріату.
Бажаємо незламної сили духу, здоров’я, особистих гараздів всім, хто носить військову форму і захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Слава Україні! Слава її Героям!