Прес-центр7 червня 2019, 15:06

7 червня в райдержадміністрації пройшла зустріч з представниками Програми «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку USAID.

Дана програма надаватиме підтримку у зміцнені потенціалу територіальних громад як ключових учасників у відстоюванні інтересів ініціатив, подолання кризи на Сході України, розбудові спроможності та покращенні реагування на потреби жінок, чоловіків та дітей, які відносяться до мало захищених верств населення. 
Також програма надає комплексну методологію відбору та підготовки територіальних громад для подальшого формування плану дій з покращення муніципальних послуг.
На цей час в рамках Програми «Демократичне врядування у Східній Україні» відбувається відбір територіальних громад для подальшої співпраці, зокрема, розглядається перспектива участі Кремінського району. 
Участь у зустрічі з командою експертів Програми Світланою Карпінською, Інною Симоненко, Гєрит ван Шепом взяли перший заступник голови РДА Володимир Позняк, представники органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств та установ.