Прес-центр2 травня 2018, 17:05

8 и 9 травня у районі пройдуть урочисті меморіальні заходи.

8 и 9 травня у районі пройдуть урочисті меморіальні заходи.

Голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута провела засідання організаційного комітету з підготовки районних заходів до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Так, наразі затверджено відповідний план заходів, яким передбачено проведення виховних, культурно – просвітницьких,  а також урочистих меморіальних заходів. В районі пройде марафон Пам’яті по братським могилам;  ветеранів війни –учасників бойових дій  -  привітають вдома та інше.

8 травня  о 9.00 біля Меморіалу Слави пройде мітинг-реквієм до Дня пам’яті та примирення, літія за загиблими у Другій світовій війні та покладання квітів до Меморіалу. Пізніше на площі Парковій  м. Кремінна відбудеться урочисте відкриття  після капітального ремонту пам’ятника на братській могилі загиблим у роки Другої світової війни.

О 10 – й годині ранку 9 травня на площі Красній  розпочнеться урочистий захід, присвячений 73-ій річниці перемоги над нацизмом, покладання гірлянди Слави та святковий концерт.

Цими травневими днями креміняни приєднаються до Всеукраїнської акції «Мак пам’яті».