Прес-центр11 серпня 2017, 09:08

9 серпня в райдержадміністрації відбулось чергове засідання районного штабу.

9 серпня в райдержадміністрації відбулось чергове засідання районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018 років.

Керівники підприємств ЖКГ та бюджетних установ району проінформували присутніх про виконані роботи.

 Зокрема, на цей час проведено заміну 215 м. п. трубопроводів теплових мереж, відремонтовані насоси котельних КП «Креміннатеплокомуненерго». На ремонтні роботи -  діагностику котлів, повірку приборів підприємством було витрачено 75 тис. грн.

Відділом культури Кремінської райдержадміністрації укладено договір на перевірку димових та вентиляційних каналів  по закладам Кремінський МБК, Кремінська бібліотечна філія №24, та договір на поставку вугілля.

 Кремінський районний центр ПМСД  провів  держперевірку 8 газових лічильників та газових сигналізаторів, виконані роботи по капітальному ремонту шиферної покрівлі Климовського фельдшерського пункту, укладений договір на капітальний ремонт Варварівської сільської амбулаторії.

По Кремінському  РТМО проведено заміну  запірної арматури холодного водопостачання, ревізію  електро-  та групових щитів, виконуються капітальні ремонти тепломереж на поліклініку, інфекцію та головний корпус.

Відділом освіти виділені кошти на придбання  вугілля, оголошений  тендер на капітальний ремонт (санацію) будівлі ЗОШ №1.

Наразі роботи продовжуються.