Прес-центр28 cічня 2019, 17:01

Більше двохсот мільйонів гривень планується залучити до району за рахунок підготовлених інвестиційних проектів.

На першому засіданні Ради місцевого розвитку Кремінського району, що пройшло у грудні 2018 року, був винесений на громадське обговорення перспективний план розвитку Кремінського району на 2019 – 2021 роки. 
За результатами обговорення перспективний план було уточнено; в нього увійшли стратегічно важливі для території інвестиційні проекти. 
Мова йде про будівництво каркасної спортивної зали для Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, покращення медичного обслуговування Кремінської районної територіальної громади шляхом відновлення та розбудови інфраструктури з наданням якісних і доступних медичних послуг (продовження), покращення умов надання первинної медичної допомоги мешканцям Кремінського району, підвищення рівня енергозбереження та енергоефективності будівлі поліклініки 2019 - 2020рр., капітальний ремонт будівель фізводолікарні, дитячого відділення та протирадіаційного укриття, відділення трансфузіології, моргу та судмедекспертизи, харчоблоку, придбання автомобільного транспорту та кухарського обладнання, благоустрій території – 2019 - 2021рр., ремонт бази відпочинку «Лісна поляна» - центр розвитку туризму, 2-й етап, реконструкція Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 з метою створення профільного навчального закладу, капітальний ремонт будівель комунальної установи позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія», технічне оснащення Кремінської громади на базі комунального підприємства ДП "Кремінське комгосподарство", закупівля автотранспорту для збору відходів та санітарного очищення елементів благоустрою м. Кремінна, реконструкція проспекту "Дружба" в м. Кремінна та реконструкція будівель закладів охорони здоров’я первинної ланки Кремінського району.
У зв’язку із цим на сесії районної ради, що пройшла на минулому тижні, прийняті рішення про внесення змін до Стратегії розвитку Кремінського району на два роки та Програми соціально-економічного і культурного розвитку на 2019 рік., які передбачають реалізацію цих проектів загальною вартістю понад 200 млн. грн.