Прес-центр28 червня 2017, 15:06

«Більше ніж символ!» - у Кремінній до Дня Конституції України пройшла патріотична акція

Учетверте Україна зустрічає День Конституції в умовах проведення АТО, а по суті – в умовах неоголошеної війни. Ці події примусили більшість українців змінити ставлення до державних символів – Основного Закону, Герба, Державного Прапора. За ці чотири роки пройдено шлях від формального сприйняття цих державницьких атрибутів – до усвідомлення того, що наші пращури і сучасники віддавали за ці символи «душу й тіло». 
Отже, з нагоди відзначення Дня Конституції України 28 червня група кремінян, серед яких пластун з багаторічним стажем, учасник проведення АТО, військовослужбовець 24 – ї бригади ЗСУ Юрій Житлов, група педагогів і випускників 2017 року Кремінської школи – гімназії та інші патріоти своєї землі встановили на териконі у місті Кремінна синьо – жовтий стяг. 
Гімназисти підготували віршований флешмоб. Потім разом встановили прапор на одній із найвищих географічних точок Кремінної. Після цього над містом прозвучали пісенні слова ще одного нашого символу – Гімну України та вже безсмертне «Слава Україні! - Героям Слава!».