17 cічня 2019, 10:01

Члени громадської ради при Кремінській РДА обговорили виконання у 2018 році районного плану заходів по реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства.

Основними напрямками реалізації Стратегії на місцевому рівні у минулому році були сприяння роботі громадської ради, проведення консультацій з громадськістю у відповідності до постанови КМУ № 996, залучення членів ІГС до роботи у консультативно – дорадчих органах при РДА, розміщення актуальної інформації у доступних комунікаційних каналах та інше. 
Члени громадської ради, які, власне, і самі мають безпосередній стосунок до реалізації Національної стратегії, заслухали інформацію райдержадміністрації та констатували зростання кількісних і покращення якісних показників її виконання. 
Також на засіданні громадської ради був представлений проект розпорядження голови РДА, який містить заходи по сприянню розвитку громадянського суспільства на 2019 рік. 
Зокрема, одним із пунктів плану передбачено проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) , розроблених громадськими, благодійними організаціями та творчими спілками з метою надання фінансової підтримки з районного бюджету.