Прес-центр6 квітня 2018, 16:04

Членів прийомних родин вітали із Великоднем.

Напередодні Великодніх свят заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура разом із спеціалістами служби у справах дітей відвідала прийомні сім’ї у селищі Красноріченське та селі Червонопопівка.
Заступник голови РДА побажала батькам та дітям здоров’я, добробуту, миру у домі та серцях. До Великодня дітям передали солодощі, а їх батькам – ніколи не зайві ковдри.
На сьогоднішній день у Кремінському районі функціонує 2 прийомні родини, в яких виховується 5 прийомних дітей, а також один дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 6 дітей. 
Нагадаємо, що прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно бере на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у свою сім’ю, для того щоб надати можливість дітям, які з різних причин позбавлені можливості проживати в рідній родині, жити в безпечному та люблячому сімейному оточенні нової родини, де вони зможуть реалізувати свій потенціал.
Прийомні діти проживають і виховуються у прийомній сім’ї до досягнення 18-річного віку, а в разі навчання у професійно-технічних, вищих навчальних закладах І-ІV рівнів акредитації – до його закінчення, але не довше ніж до досягнення 23 років.