Прес-центр19 жовтня 2018, 15:10

Цими днями своє професійне свято відзначають харчовики.

У третю неділю жовтня у державі відзначається День працівників харчової промисловості. Харчова промисловість України — це тисячі великих, середніх та малих підприємств різної форми власності. Завдяки їм на полицях наших магазинів панує таке розмаїття напоїв, м’ясних і молочних продуктів, хлібобулочних виробів, консервів та солодощів.
У Кремінському районі харчова промисловість представлена 4 – ма підприємствами: ТОВ “Пінта - Кремінський пивоварений завод”. Наразі це сучасне підприємство з високим санітарним станом і культурою виробництва. Завод виготовляє тільки живе пиво з натуральної сировини без використання консервантів з терміном придатності не більше 20 діб. На підприємстві працює 109 осіб.
ПП “Продгрупсервіс”- підприємство із сучасним виробничим обладнанням, основною продукцією є молоко, кефір, сметана, сир кисломолочний, вершкове масло. Продукція реалізується в районі та прилеглих територіях.
Багаторічний досвід у сфері харчової промисловості має ТОВ «Татіус». Їх продукція користується великим попитом серед населення. Підприємство виготовляє 7 видів пряників та 7 сортів хлібобулочних виробів. 
ТОВ «ФІДЛАЙФ» спеціалізується на виробництві кормів і кормових добавок преміям - класу різної складності для тварин, птиці і риб, що випускаються на сучасному високотехнологічному обладнанні швейцарської компанії «Buhler AG». Завдяки повному технічному і технологічному процесу виробництва та ефективному менеджменту, підприємство досягло статусу одного з провідних у своїй галузі на українському ринку. Працює на цьому підприємстві 101 особа.
В переддень відзначення професійного свята, хочеться висловити всім працівникам галузі глибоку шану і щиру подяку. Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, впевненості у майбутньому. Нехай втілюються у життя всі ваші задуми на радість вашим родинам, на благо розквіту України.