Прес-центр16 травня 2018, 10:05

Делегацію спортсменів-членів спортивної команди Прикордонних військ України зустрічали на Кремінщині

Днями голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко зустрілись із делегацією спортсменів-членів спортивної команди Прикордонних військ України. Зустріч пройшла на базі обласного фізкультурного-спортивного центу «Олімп» та була приурочена до чемпіонату Луганської області з легкоатлетичного чотириборства та поверненню зі змагань Всесвітньої літньої гімназіади наших греко-римських борців - чемпіона гімназіади Святослава Калашнікова та бронзового призера Микити Політаєва.
Юних спортсменів вітали начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов, триразова олімпійська чемпіонка Ольга Бризгіна та олімпійський чемпіон Віктор Бризгін, керівники Кремінського району. 
В рамках зустрічі гості та спортивний актив з різних областей України побували на обласних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч», тренуваннях з боксу, важкої атлетики, тренуваннях спортсменів з обмеженими фізичними можливостями та майстер-класі зі стрільби з лука.