Прес-центр22 листопада 2018, 15:11

День Гідності і Свободи відзначили у навчальних закладах.

21 листопада в закладах освіти Кремінського району пройшли тематичні уроки, години спілкування, тематичні лінійки, інформаційні хвилинки, літературні виставки, перегляд фільмів, інші виховні заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.
У Кремінській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1 відбулася тематична лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи. У 8-11 – х класах проведені тематичні виховні години з показом документального фільму «Революція Гідності. Спецпроект IСТV».
Учні Кремінської школи-гімназії взяли участь у районному мітингу, присвяченому Дню Гідності та Свободи. Старшокласники побували на уроці Мужності. Також в гімназії працювала відкрита трибуна лідерів учнівської країни СХІД «Бути вільним і гідним – це…». 
День Гідності та Свободи у Кудряшівській школі розпочався з інформаційних хвилинок. Класні керівники провели виховні години «Україна гідна свободи». У бібліотеці організовано тематичну виставку художньої літератури, в ході якої згадувалося історичне минуле України. Під час загальношкільної лінійки хвилиною мовчання вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні.
У Кремінській ЗОШ № 4 всі учасники освітнього процесу приєдналися до акції Пам’яті, в ході якої було створене Дерево гідності. На «долоньках» учні написали як кожен з них розуміє поняття «Свобода» та «Гідність».
У Бараниківській ЗОШ пройшла виставка – конкурс дитячих малюнків «Я славлю свою рідну Україну», у якій взяли участь учні 1- 8 класів. Керівник одного з гуртків провела для бажаючих майстер - клас по виготовленню ангелів з бісеру, які згодом планується подарувати воїнам. 
Учнями НВК «Невська ЗОШ – ДНЗ» 5-9 класів проведено годину спілкування на тему: «Пам’ятай їх вчинок і обличчя». Всі учні переглянули документальні фільми: «Шлях до свободи», «Революція Гідності – Майдан». Організовано виставку дитячих малюнків: «Сонця і миру моїй Батьківщині» тощо.