Прес-центр1 жовтня 2018, 14:10

День усиновлення — свято в Україні, яке відзначається 30 вересня та збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Скористатись такою доброю нагодою, щоб сказати «дякую» людям з великим серцем, вирішила заступник голови Кремінської районної державної адміністрації Лариса Махура, яка разом з начальником служби у справах дітей Антоном Іваником відвідали дитячий будинок сімейного типу родини Зубко у с. Кудряшівка Кремінського району, в якому мешкають 6 дітей-вихованців. 
Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації та Кремінської районної державної адміністрації Лариса Махура передала дітям подарунки. Гості поспілкувались з родиною, в якій зусиллями батьків створена тепла і затишна атмосфера. 
Загалом, протягом 2017-2018 років в районі було усиновлено 7 дітей, які перебували на обліку служби у справах дітей Кремінської РДА. Із них 5 – усиновлено громадянами України, 2 – іноземцями. На сьогоднішній день в районі мешкає 12 усиновлених дітей, 59 сімей опікунів та піклувальників, в яких виховується 80 дітей. Продовжує функціонувати 3 прийомних сім'ї, в яких виховується 7 дітей, а також дитячий будинок сімейного типу.