Прес-центр3 вересня 2018, 13:09

ДЕНЬ ЗНАНЬ – У НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ

Сьогодні у закладах освіти району, як і повсюди в Україні, пролунав перший дзвінок. День знань завжди вирізняється яскравістю вражень і нових переживань, надій і сподівань, це свято, яке об’єднує всі покоління.
Освітні заклади привітно зустріли учнів та їхніх батьків усмішками улюблених педагогів, оновленими відремонтованими приміщеннями, різнобарв’ям осінніх квітів . Першокласників до школи приводили цілими родинами. Шкільний поріг уперше переступили близько 370 першокласників, які навчатимуться 12 років за новим державним стандартом початкової загальної освіти у Новій українській школі. Загалом цього дня сіли за парти закладів освіти району понад 3000 учнів.
Привітати учнівсько-педагогічні колективи у цей святковий день до закладів завітали представники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, спонсори, батьки, громадськість. З уст гостей лунали щирі вітання та влучні настанови і поради педагогічним колективам, школярам та їх батькам.
Нехай ця шкільна осінь стане початком нових освітніх відкриттів, яскравих вражень і подій. Наші щирі вітання з Днем знань та побажання міцного здоров’я, миру, благополуччя і добра!