Прес-центр12 cічня 2018, 10:01

Діти Кремінщини привітали бійців військової частини з новорічними та різдвяними святами.

Діти Кремінщини привітали бійців військової частини з новорічними та різдвяними святами.

Характерною ознакою новорічних святкувань в Україні було щедрування — старовинний звичай церемоніальних обходів хат з побажанням щастя членам сім’ї і процвітання господарства.

Так сталось, що частина наших співгромадян наразі знаходиться далеко від свого дому і членів родини, бо ці чоловіки і жінки беруть безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції, а по суті – сучасній війні на Донбасі. Зокрема, зараз на Луганщині бойові завдання виконують бійці 58 – ї бригади ЗСУ. Щоб привітати їх з новорічними та різдвяними святами,  діти Кремінщини за сприяння Кремінської районної державної адміністрації передали малюнки – листівки та композиції.

Хай у ці святкові дні у виконанні наших дітей не зазвучали колядки або щедрівки для військових 58 - ї, але побажання щастя у вигляді творіння дитячих рук надійшли до потрібних адресатів.

У підготовці новорічних композицій, поробок та малюнків взяли участь усі школи Кремінського району, гуртки будинку дитячої творчості. Координацію проведення акції здійснював будинок дитячої творчості кремінської районної ради.