Прес-центр26 грудня 2017, 15:12

Діти навчальних закладів району провели акцію по виготовленню новорічних і різдвяних поробок та привітальних листівок для воїнів, які знаходяться в зоні АТО

Таке просте і зрозуміле новорічне побажання миру, на превеликий жаль, є вже четвертий рік поспіль самим актуальним в Україні. За деякими соціологічними дослідженнями, серед державних інституцій, які найбільше користуються довірою пересічних громадян, є Збройні Сили України. Пояснюється це, скоріш за все, декількома чинниками. Одним із них є розуміння того, що в той момент, коли ти навчаєшся, працюєш, лікуєшся, святкуєш чи просто відпочиваєш тебе захищають військовослужбовці ЗСУ. Захищають ціною власного життя і здоров’я. 
З думкою про це діти навчальних закладів нашого району провели акцію по виготовленню новорічних і різдвяних поробок та привітальних листівок для воїнів, які знаходяться в зоні військового конфлікту з російсько – терористичними угрупуваннями. До акції долучились загальноосвітні заклади, а координував роботу – районний будинок дитячої творчості. Вони й передали роботи до райдержадміністрації – для подальшого доставляння зразочків дитячої творчості до адресатів.