Прес-центр3 cічня 2019, 15:01

Діти та їх наставники не забувають про тих, хто захищає наше мирне буття.

На новорічно – різдвяні свята діти отримують багато подарунків – у родині, за місцем навчання, від благодійних фондів та волонтерів. Але слід відзначити, що й самі діти не залишаються осторонь можливості зробити подарунки тим, хто на їх думку, цього потребує найбільше. 
Раніше вже зазначалось, що у грудні минулого року учні навчальних закладів району взяли участь у щорічній акції - районній виставці – конкурсі творчих робіт «Новорічна композиція». Кращі роботи були направлені для участі в обласній новорічно-різдвяній виставці, а хенд мейд в номінації «Подарунок другу» зі щирими привітаннями та побажаннями передані вихованцям шкіл - інтернатів та воїнам ООС.
Крім цього, юні волонтери готували привітальні листівки військовослужбовцям – землякам або бійцям військових частин, що дислокуються поблизу. 
Так, учні Кремінської школи підготували малюнки, листівки з вітаннями воїнам однієї з бригад ЗСУ з Новим роком та Різдвом Христовим. Діти та їх наставники не забувають про тих, хто захищає наше мирне буття. Тому і намагаються у підтримати бійців морально за будь – якої нагоди.