Прес-центр6 лютого 2018, 14:02

Для забезпечення рішень комісії ТЕБ та НС проведено робочу нараду

5 лютого під керівництвом голови Кремінської державної адміністрації Наталі Чехути відбулась нарада стосовно виконання рішень засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.01.2018 р. п.2 «Про заходи щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов».
На нараду в райдержадміністрацію були запрошені заступник Кремінського міського голови, керівник філії «Кремінський райавтодор», начальник Кремінського міськрайоного відділу ГУ ДСНС у Луганській області, начальник Кремінського відділу поліції, голова Красноріченської ОТГ, керівники відповідних структурних підрозділів.
Зважаючи на те, що попереду ще один зимовий місяць з можливими погодними «сюрпризами», у ході наради були визначені подальші спільні заходи для мінімізації наслідків негоди на дорогах району. Йдеться про своєчасне обмеження руху автомобільного транспорту для попередження виникнення заторів та визначення місць тимчасових стоянок для транзитного автотранспорту під час ускладнення погодних умов, забезпечення оброблення дорожнього покриття протиожеледною сумішшю та прибирання снігу на автошляхах і населених пунктах, а також чергування патрулів для регулювання дорожнього руху на час сильних снігопадів та ожеледі та інше.