Прес-центр24 квітня 2017, 10:04

Для запобігання виникнення пожеж у побуті проведені рейди.

У зв’язку із різким зниженням температури повітря на минулому тижні, для населення повстало питання обігріву власних осель. Люди знову затопили печі, у квартирах, які відключені від центрального опалення, увімкнули електричні обігрівальні прилади. 
З цього приводу 21 – 24 квітня інспекторський склад Кремінського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Луганській області спільно з представниками органів влади та соціальних служб провели рейди серед соціально незахищеними верстами населення м. Кремінна - з метою запобігання виникнення пожеж у побуті. 
В ході відвідувань громадян, які знаходяться на обслуговуванні терцентру, рятувальники нагадали про правила пожежної безпеки при користуванні електричними обігрівачами, газовими прилади, пічним опаленням, звернули увагу на стан систем опалення у помешканнях громадян, особливо тих, які не спроможні самостійно виконувати певні фізичні дії, та порекомендували представникам соціальних служб у першу чергу допомогти в обслуговуванні самотніх громадян з вадами руху. 
Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи представники ДСНС надали громадянам тематичні пам’ятки, наголосили, що, коли сталася непередбачувана ситуація, потрібно не гаючи часу звертатись за допомогою до Служби порятунку за номером «101».