Прес-центр28 листопада 2019, 10:11

Днями на базі будинку дитячої творчості під керівництвом т. в. о. начальника відділу освіти Людмили Горбачової пройшов семінар-нарада «Реалізація реформи освіти – ключові завдання місцевих органів влади».

Директори закладів освіти, фахівці відділу освіти, централізованої бухгалтерії та методичного кабінету обговорили базові питання сучасного стану та розвитку освіти на Кремінщині.
Так, Людмила Горбачова доповіла присутнім про нові цілі та завдання управління закладами освіти в контексті освітніх реформ. Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Ольга Бахмет розповіла про особливості фінансування освітньої галузі в сучасних умовах. Наталія Богомолова, методист, зупинилась на актуалізації потенціалу виховних систем закладів освіти в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа». Окрім цього, присутні обговорили питання ЗНО-2020, ефективності управлінських рішень в контексті освітньої реформи в Україні тощо.
У підсумку присутні дійшли висновку, що реформа «Нова українська школа» відкриває вікно великих можливостей для подальшого покращення якості кремінської освіти.