Прес-центр29 листопада 2019, 10:11

Днями на базі міської загальноосвітньої школи № 4 в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» пройшло відкрите засідання Ради з профілактики правопорушень.

До участі у заході долучились начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Антон Іваник, старший інспектор ювенальної превенції відділу поліції Світлана Шпотя, методист районного методичного кабінету Наталія Богомолова, голова батьківського комітету школи Наталія Кушнирьова, адміністрація закладу освіти, представники кремінської громади, батьки, учні.
Під час заходу присутніх ознайомили з пунктами Закону України «Про освіту», витягами з Сімейного Кодексу України про адміністративну відповідальність батьків щодо невиконання батьківських обов’язків, недопущення в родині різних форм насильства, проявів агресії тощо.
У центрі уваги Ради були питання виконання законодавства України учасниками освітнього процесу, відвідування учнями закладу навчальних занять, формування мотивації до навчання та девіантна поведінка школярів під час занять та в позаурочний час.
По завершенню засідання були прийняті відповідні рішення задля соціально-педагогічної підтримки учнів.