Прес-центр15 жовтня 2019, 16:10

Днями у дитячому садочку «Катруся» пройшла спортивно-музична програма національно-патріотичного спрямування «Ми – веселі козачата!»

Днями у дитячому садочку «Катруся» пройшла спортивно-музична програма національно-патріотичного спрямування «Ми – веселі козачата!», присвячена Дню захисника України, Дню Українського козацтва, святу Покрови Пресвятої Богородиці.
Дітлахи змагались у спортивних естафетах «Дрова для кулішу», «Приготуй овочі на куліш», «Хто швидше доїде на конячці?», «Сильна рука-перетягни канат», «Перешкоди» та демонстрували номери художньої самодіяльності.
Завзято змагалися вихованці дитячого садочка «Катруся» з учнями початкової школи ЗОШ № 2 у складі трьох куренів: «Сивий коник», «Козацька шабля» та «Козачата». Між ними місця розподілилися наступним чином: золото - «Козачата», срібло - «Козацька шабля» і бронзу отримав курінь «Сивий коник».
Козачат вітали почесні гості свята в. о. завідувача сектору молоді та спорту Ганна Кузіна та директор КУ «Спорт для всіх» Дмитро Шевцов. Учасники були нагороджені грамотами сектору молоді та спорту райдержадміністрації та солодкими призами від КУ «Спорт для всіх».