Прес-центр18 грудня 2018, 09:12

Днями в райдержадміністрації пройшло чергове засідання районної міжвідомчої Координаційної ради

Днями в райдержадміністрації пройшло чергове засідання районної міжвідомчої Координаційної ради під керівництвом заступника голови райдержадміністрації, голови районної міжвідомчої Координаційної ради Лариси Махури. На засіданні йшлося про стан виконання заходів з питань боротьби з хворобами, які передаються статевим шляхом, ВІЛ/СНІДом, протидії туберкульозу та щодо запобіганню захворюваності на наркоманію і токсикоманію. 
Доповідачами були заступник головного лікаря з медобслуговування населення Павло Карпенко, завідуюча консультаційно-діагностичної поліклінікою, головний позаштатний дерматовенеролог Сона Мкртчян та інші. 
На засіданні були підведені підсумки виконання районного плану за 2018 рік, визначені проблемні питання та методи їх усунення. Як було зазначено, в районі постійно проводиться робота по профілактиці захворювань, є співпраця з іншими підрозділами різних відомств і громадських організацій. 
Також з інформацією про стан роботи з профілактики туберкульозу, наркоманії, ВІЛ\СНІДу в районі виступили члени ради - в.о. начальника районного управління ветмедицини Геннадій Гайдаш та зам. директора – начальник відділу в районному центрі соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді Наталія Єременко.