Прес-центр30 серпня 2018, 14:08

Днями в райдержадміністрації відбулось засідання тимчасової комісії з погашення заборгованості із заробітної плати

За статистичними даними, станом на 01.08.2018 року заборгованість з виплати заробітної плати склала 1783,1 тис. грн., з них на економічно активних підприємствах – 193,9 тис. грн. (КП «Кремінна-комунсервіс» - 94,4 тис. грн., КП «Бараниківське СКГ» - 74,3 тис. грн., ТОВ «Форестплюс» - 25,2 тис. грн.) та 1589,2 тис. грн. по підприємству – банкруту ПАТ «Кремінський завод «Хімавтоматика».
На засіданні було вирішено направити лист Кремінському міському голові щодо сприяння у виділенні коштів підприємству КП «Креміннакомунсервіс» для погашення заборгованості. 
По комунальному підприємству «Бараниківське сільське комунальне господарство» ситуація виглядає наступним чином. Станом на 29 серпня 2018 року Красноріченською селищною радою виділені кошти на погашення заборгованості із заробітної плати. Погасити заборгованість планується у вересні. 
На підприємстві ТОВ «Форестплюс» вирішити ситуацію із виплатами також планується у вересні 2018 року.
В рамках засідання проведена робоча група з питань легалізації заробітної плати та занятості населення, в якій взяли участь представники Головного управління Державної праці у Луганській області.