Прес-центр7 серпня 2019, 16:08

До 15 серпня 2019 року комісія при Кремінській РДА повинна сформувати потребу у придбанні житла для сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

7 серпня пройшло засідання комісії Кремінської районної державної адміністрації, утвореної розпорядженням голови РДА з метою   формування пропозицій  по забезпеченню житлом дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа  у відповідності до постанови КМУ від  26 червня 2019 року № 616.

Вищезазначеною постановою затверджено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.

Відповідно до Порядку, в строк до 15 серпня 2019 року місцева комісія повинна сформувати потребу у придбанні житла або виплати грошової компенсації та подати свої пропозиції на розгляд обласної комісії.

У зв’язку із цим члени консультативно – дорадчого органу при Кремінській РДА отримали завдання підготувати необхідний пакет документів.