Прес-центр16 вересня 2020, 15:09

До 17 вересня у заклади загальної середньої освіти Кремінського району надійдуть нові підручники для 7-го класу з трьох предметів

До 17 вересня у заклади загальної середньої освіти Кремінського району надійдуть нові підручники для 7-го класу з трьох предметів: «Історії України», «Всесвітньої історії» та «Інформатики», надруковані за державні кошти.

Навчальна програма з цих предметів зазнала найбільших змін відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки від 7 червня 2017 року, тому згадані  підручники і були перевидані у поточному році.

Відділ освіти райдержадміністрації зазначає, що відповідно до статті 4 розділу І «Загальні положення Закону України «Про освіту» держава гарантує безоплатне забезпечення підручниками, у тому числі електронними, посібниками всіх здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Наразі створено спеціальний ресурс в Інтернеті, на якому у вільному доступі в повному обсязі розміщуються безоплатні електронні версії підручників.

Переглянути і завантажити потрібний підручник можна на сайті Інституту модернізації змісту освіти (imzo.gov.ua ) у розділі Електронні версії підручників.