Прес-центр9 серпня 2017, 09:08

До Дня Незалежності України у Кремінському районі пройдуть заходи з благоустрою

До Дня Незалежності України  у Кремінському районі пройдуть заходи з благоустрою .

Днями прийнято розпорядження голови  Кремінської райдержадміністрації  «Про проведення заходів з благоустрою територій населених пунктів Кремінсього  району з нагоди  відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України».

Розпорядженням голови РДА затверджено відповідний план заходів. Виконавчим комітетам міської, селищної, сільських рад рекомендовано забезпечити його виконання із залученням громадськості, працівників підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

До переліку заходів, які необхідно провести з 8 по 21 серпня, включено виявлення та ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, приведення у належний санітарний та естетичний стан площ, вулиць, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, адміністративних будівель, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, зріз  аварійно-небезпечних дерев, покіс  сухої трави та чагарників, а також приведення у належний санітарний стан узбіч всіх розташованих на територіях району доріг загального користування.