Прес-центр16 лютого 2021, 14:02

До уваги батьків та законних представників дітей з особливими освітніми потребами!

До уваги батьків та законних представників дітей з особливими освітніми потребами! 

Для проходження комплексної оцінки розвитку дитини  з метою своєчасної організації інклюзивної освіти у закладах загальної середньої або дошкільної освіти  до  Інклюзивно-ресурсного центру Кремінської районної ради Луганської області  необхідно надати наступні документи:

документ, що посвідчує особу батьків (одного з батьків) або законних представників (ксерокопія);
свідоцтво про народження дитини (ксерокопія);
індивідуальна програма реабілітації дитини з інвалідністю (у разі інвалідності дитини);
форми первинної облікової документації № 112/0  «Історія розвитку дитини» (медична картка, в якій вказується анамнез розвитку дитини, та записи вузьких спеціалістів - довідки від психіатра, невропатолога )

психолого-педагогічна характеристика дитини із зазначенням динаміки та якості засвоєння знань під час навчання, підготовлена відповідним педагогічним працівником та затверджена керівником відповідного закладу освіти;
зошити з рідної мови, математики;

малюнки;

документи щодо додаткових обстежень дитини.

У разі, коли дитині з особливими освітніми потребами вже надавались психолого-педагогічні та корекційно - розвиткові послуги, до інклюзивно-ресурсного центру подаються:

попередні рекомендації щодо проведення комплексної оцінки розвитку дитини;

висновок відповідних фахівців щодо результатів надання психолого-педагогічних та корекційно - розвиткових послуг із зазначенням динаміки розвитку дитини згідно з індивідуальною програмою розвитку.

На прийомі в ІРЦ батьки (один з батьків) або законні представники дитини подають письмову заяву щодо проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, а також письмову згоду на обробку персональних даних дитини ( форми додаються в Центрі).

Адреса ІРЦ: місто Кремінна, вулиця Донецька,98, Кремінський ліцей №3, перший поверх. Попередній запис за телефоном: 0502883687. Директор Центру - Світлана Гаврилюк