Прес-центр30 листопада 2017, 16:11

«Добро і милосердя єднає серця!» - У Кремінській школі-інтернаті пройшла благодійна акція

Цими днями всюди у світі проходять благодійні акції та концерти, основною метою яких є намагання привернути увагу світової громадськості до людей з обмеженими можливостями та особливими потребами .
Так шкільні активісти районної дитячої громадської організації «Первоцвіт» завітали сьогодні до Кремінської обласної спеціальної школи - інтернату із акцією під назвою «Добро і милосердя єднає серця!».
Як відзначають організатори заходу, основною метою благодійного заходу є надання соціальної підтримки людям з особливими потребами в рамках розвитку волонтерського руху у Кремінському районі. 
Волонтери міських шкіл і гімназії, а також танцювальний колектив «Веселка» будинку дитячої творчості приїхали із солодкими подарунками та творчими виступами. Керівник апарату РДА Олена Крутько передала теплі слова та подарунки вихованцям закладу від голови Кремінської райдержадміністрації Наталі Чехути. 
Натомість, усі присутні та гості закладу, в тому числі і бійці 58 – ї бригади ЗСУ, отримали велике задоволення від пречудових виступів вихованців школи-інтернату.